4 april 2017

Onze aanpak

Bij Hagemans Verzekeringen lopen uw verzekeringen niet in de papieren

Hagemans Verzekeringen is onafhankelijk
Wij zoeken graag voor u uit bij welke bank of verzekeraar u zichzelf of uw bedrijf het beste kunt verzekeren. Wij zitten niet vast aan samenwerkingscontracten of verplichtingen. Wij zijn volledig onafhankelijk. Dat betekent dat we u altijd de bank of verzekeraar adviseren die met het beste aanbod komt. Zodat u de meest complete verzekering krijgt tegen de aantrekkelijkste premie.   
 
Een lage kostenstructuur en een hoge mate van ontzorgen
Bij Hagemans Verzekeringen werken we efficiënt en houden we de kosten laag. Daardoor kunnen we  de juiste verzekeringen aanbieden tegen een concurrerende prijs. Daarnaast onderscheiden we ons door ons deskundige advies en doordat we u alle rompslomp die bij verzekeringen komt kijken uit handen nemen.
Door onze kennis en ervaring zijn wij een uitstekende gesprekspartner voor u. Wij nemen de bestaande zaken regelmatig met u door. Daardoor krijgen we een goed beeld van de risico’s en de dekkingen die er wel of juist niet zijn.  

Wij voorkomen een eindeloze polisstroom
In polissen worden regelmatig veranderingen doorgevoerd, die nauwelijks naam mogen hebben. Het laatste waar u op zit te wachten, is dat u wordt bedolven onder een schijnbaar onophoudelijke papierstroom. Zodat u na verloop van tijd door de bomen het bos niet meer ziet.   
Wij leiden dit proces in goede banen. Nemen zoveel mogelijk papieren rompslomp voor u uit handen. Informeren u wat er precies veranderd is. Zo mogelijk sturen we u de stukken digitaal toe en leggen uit waar u eventueel uw handtekening onder moet zetten. En gaat het om een grotere mutatie? Dan nemen we even telefonisch contact met u op, waarna we de zaak snel voor u afhandelen.