4 april 2017

Over ons

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Jarko Hagemans. Ik zorg er persoonlijk voor dat u verzekerd bent van de juiste dekking. Zodat u geen onnodige risico’s loopt. Maar ook niet over-verzekerd bent. En dat tegen de laagst mogelijke prijs.

Ervaring met verzekeringen sinds eind vorige eeuw

Ik loop al een tijdje mee. Na de middelbare school ben ik eerst als verkoper van computersoft- en hardware aan de slag gegaan. Daarna heb ik twee jaar als verkoper en drie jaar als verkoopleider van autobedrijven gewerkt. Toch dateert mijn ervaring met verzekeringen al uit de vorige eeuw. Want in 1999 heb ik de overstap naar de verzekeringsbranche gemaakt.

Van verzekeringsadviseur tot lid van het managementteam

De eerste vier jaar heb ik als accountmanager en verzekeringsadviseur gewerkt bij BWH Financiële Diensten (MiXZ) in Maasdijk. Daarna heb ik 10 jaar gewerkt bij een grote adviesorganisatie in de regio. Eerst 7 jaar als accountmanager en verzekeringsadviseur. Daarna 3 jaar als teamleider en lid van het managementteam. In die periode van in totaal 14 jaar heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het adviseren van particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en grootzakelijke klanten. Met name op het gebied van schade- en levensverzekeringen en employee benefits.

De start van mijn eigen onderneming Hagemans Verzekeringen

In 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mezelf begonnen. In eerste instantie heb ik als zelfstandig ondernemer veel freelance gewerkt voor Braam Assurantie en Advies in Rijswijk. Vervolgens ben ik begin 2017 mijn eigen onderneming gestart: Hagemans Verzekeringen.

Kennis van verzekeringszaken

Om mijn klanten goed te adviseren, hou ik mijn kennis op het gebied van verzekeringen op peil. Zo heb ik de opleidingen Assurantie A en B (particulier en MKB), Pensioenpraktijk 1&2, NEFEB A, PE voor WFT Basis en Volmacht, PE NEFEB A 2013 en Risicomanagement met succes gevolgd. Datzelfde geldt voor WFT: Adviseur basis 2016, Inkomen 2016, Adviseur schadeverzekering particulier, Adviseur schadeverzekering zakelijk 2016 en Adviseur vermogen 2016. Daarnaast volg ik tientallen vak- en producttechnische cursussen en workshops op het gebied van schade- en levensverzekeringen en employee benefits. Denk bijvoorbeeld aan diverse cursussen van de Allianz Academie op het gebied van (collectieve) inkomensverzekeringen. Aan Delta Lloyd risk management en aan de Masterclass Businessmodellen voor het intermediair aan de Nyenrode Business Universiteit.

U bent van een goed advies verzekerd

Zo blijf ik dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Met als voordeel voor u dat u van een goed advies verzekerd bent.