11 juli 2023

Verzekeringen & Aanpak

Veel particulieren en bedrijven denken goed verzekerd te zijn.

In de praktijk valt dat vaak tegen.

“Bij Hagemans Verzekeringen hebben we een groot aantal klanten verworven die minder goed verzekerd waren, dan zij dachten. Wij verzekeren u van de juiste dekking. Zodat u niet knock out gaat als u schade heeft.”

Voorbeelden van tegenvallers

● Zo kwamen wij in contact met een meubelfabrikant die geen branddekking bleek te hebben op de brandverzekering.

● Een kassenkrijtbedrijf bleek wél verzekerd te zijn voor BV’s die niét actief waren, maar niét gedekt te zijn voor de werkmaatschappij die wél actief was. In feite was het bedrijf dus geheel niét verzekerd.

● Een vereniging met een flink gebouw kon daarop geen brand- en inbraakdekking afsluiten. De reden was dat zij niet aan bepaalde voorwaarden konden voldoen, waarvan zij niet eens wist dat ze bestonden. Achteraf bleken deze voorwaarden grotendeels overbodig te zijn.

● Bij een caravanbedrijf was de brand- en inbraakdekking niet in orde. Bovendien was het bedrijf niet gedekt voor milieuschade, terwijl het stookolie haalde uit een naast een kanaal geplaatste tank.

● Een bouwsupportbedrijf had wel polissen, maar deze sloten totaal niet aan bij de bedrijfsactiviteiten. Dan ben je nergens bij een schadeclaim.

● Een bedrijf in de brandpreventie was nergens voor verzekerd. Dit op advies van een tussenpersoon die verdacht bleek van fraude. Dit hebben wij uiteraard snel in orde gemaakt.

● Een kozijnenleverancier was niét verzekerd voor schade aan kozijnen op de aanhangers achter zijn bedrijfsvoertuigen. Terwijl hij ervan overtuigd was dit wél zo was. Wij hebben dit alsnog geregeld en daarnaast een flink premievoordeel gerealiseerd op zijn complete wagenpark.

Wij verdiepen ons in uw bedrijf. Zoeken tot op de bodem voor u uit hoe u zich het beste en voordeligste kunt verzekeren. Zodat u nergens wakker van hoeft te liggen. Zelfs niet als er schade is.

Hagemans Verzekeringen verzekert u van de juiste dekking

Wij verdiepen ons in uw bedrijf. Zoeken tot op de bodem voor u uit hoe u zich het beste en voordeligste kunt verzekeren. Zodat u nergens wakker van hoeft te liggen. Zelfs niet als er schade is.

 

Onze aanpak

Een lage kostenstructuur en een hoge mate van ontzorgen.

Bij Hagemans Verzekeringen lopen uw verzekeringen niet in de papieren

Hagemans Verzekeringen is onafhankelijk
Wij zoeken graag voor u uit bij welke bank of verzekeraar u zichzelf of uw bedrijf het beste kunt verzekeren. Wij zitten niet vast aan samenwerkingscontracten of verplichtingen.

Wij zijn volledig onafhankelijk. Dat betekent dat we u altijd de bank of verzekeraar adviseren die met het beste aanbod komt. Zodat u de meest complete verzekering krijgt tegen de aantrekkelijkste premie.

Een lage kostenstructuur en een hoge mate van ontzorgen
Bij Hagemans Verzekeringen werken we efficiënt en houden we de kosten laag. Daardoor kunnen we de juiste verzekeringen aanbieden tegen een concurrerende prijs. Daarnaast onderscheiden we ons door ons deskundige advies en doordat we u alle rompslomp die bij verzekeringen komt kijken uit handen nemen.

Door onze kennis en ervaring zijn wij een uitstekende gesprekspartner voor u. Wij nemen de bestaande zaken regelmatig met u door. Daardoor krijgen we een goed beeld van de risico’s en de dekkingen die er wel of juist niet zijn.

Wij voorkomen een eindeloze polisstroom
In polissen worden regelmatig veranderingen doorgevoerd, die nauwelijks naam mogen hebben. Het laatste waar u op zit te wachten, is dat u wordt bedolven onder een schijnbaar onophoudelijke papierstroom. Zodat u na verloop van tijd door de bomen het bos niet meer ziet.

 
Wij leiden dit proces in goede banen. Nemen zoveel mogelijk papieren rompslomp voor u uit handen. Informeren u wat er precies veranderd is. Zo mogelijk sturen we u de stukken digitaal toe en leggen uit waar u eventueel uw handtekening onder moet zetten. En gaat het om een grotere mutatie? Dan nemen we even telefonisch contact met u op, waarna we de zaak snel voor u afhandelen.