4 april 2017

Verzekeringen

"Bij Hagemans Verzekeringen hebben we een groot aantal klanten verworven die minder goed verzekerd waren, dan zij dachten. Wij verzekeren u van de juiste dekking. Zodat u niet knock out gaat als u schade heeft."

● Zo kwamen wij in contact met een meubelfabrikant die geen branddekking bleek te hebben op de brandverzekering.

● Een kassenkrijtbedrijf bleek wél verzekerd te zijn voor BV’s die niét actief waren, maar niét gedekt te zijn voor de werkmaatschappij die wél actief was. In feite was het bedrijf dus geheel niét verzekerd.

● Een vereniging met een flink gebouw kon daarop geen brand- en inbraakdekking afsluiten. De reden was dat zij niet aan bepaalde voorwaarden konden voldoen, waarvan zij niet eens wist dat ze bestonden. Achteraf bleken deze voorwaarden grotendeels overbodig te zijn.

● Bij een caravanbedrijf was de brand- en inbraakdekking niet in orde. Bovendien was het bedrijf niet gedekt voor milieuschade, terwijl het stookolie haalde uit een naast een kanaal geplaatste tank.

● Een bouwsupportbedrijf had wel polissen, maar deze sloten totaal niet aan bij de bedrijfsactiviteiten. Dan ben je nergens bij een schadeclaim.

● Een bedrijf in de brandpreventie was nergens voor verzekerd. Dit op advies van een tussenpersoon die verdacht bleek van fraude. Dit hebben wij uiteraard snel in orde gemaakt.

● Een kozijnenleverancier was niét verzekerd voor schade aan kozijnen op de aanhangers achter zijn bedrijfsvoertuigen. Terwijl hij ervan overtuigd was dit wél zo was. Wij hebben dit alsnog geregeld en daarnaast een flink premievoordeel gerealiseerd op zijn complete wagenpark.

Wij verdiepen ons in uw bedrijf. Zoeken tot op de bodem voor u uit hoe u zich het beste en voordeligste kunt verzekeren. Zodat u nergens wakker van hoeft te liggen. Zelfs niet als er schade is.

Hagemans Verzekeringen verzekert u van de juiste dekking

Wij verdiepen ons in uw bedrijf. Zoeken tot op de bodem voor u uit hoe u zich het beste en voordeligste kunt verzekeren. Zodat u nergens wakker van hoeft te liggen. Zelfs niet als er schade is.